Aktuális események,  Egyéb

Angyali Csomagküldő Szolgálat

Angyalok jelentkezését várjuk!

A NOE – az eddigi sikereken felbuzdulva – idén nyolcadik alkalommal indítja útjára karácsonyi akcióját, az

ANGYALI CSOMAGKÜLDŐ SZOLGÁLATOT (ACSSZ)

Bátran elmondhatjuk, hogy az akció sikeres és sok rászoruló családot örvendeztet meg évről évre, így bízunk benne, hogy ismét sokan jelentkeznek névtelen angyalnak.

A NOE-hoz egész évben folyamatosan érkeznek segítségkérő levelek, melyek száma karácsony közeledtével drasztikusan megugrik. Sok család nem is mer az ünnepi díszítésre, ajándékokra gondolni, hiszen a mindennapi étkezés és a meleg ruha sem megoldott számukra. Az ACSSZ arra hivatott, hogy a „sok kicsi sokra megy”, és „mindenki tehet valamit a világ szebbé, jobbá tételéért” elvén megpróbáljuk ezeknek a családoknak igazán ünneppé tenni a karácsonyt.

Keresünk olyan jólelkű családokat/gyerekeket/embereket, akik örömmel segítenének az ACSSZ munkájában, és vállalják egy-egy család karácsonyi megajándékozását. A tapasztalat azt mutatja, hogy a családok leginkább tartós élelmiszernek, édességnek, játéknak, könyvnek, meleg ruhának örülnek.

Az angyalok jelentkezését 2013 december 13-áig a noe@noe.hu e-mail címre várjuk. Érdemes megjelölni a jelentkezésnél azt is, hogy milyen jellegű ajándékot tudtok küldeni, pl. elsősorban lánynak/fiúnak való ruhát, cipőt stb. A nekünk küldött levél tárgyában a következőt kell feltüntetni: ACSSZ 2013 – angyalok.

FONTOS TUDNIVALÓK

– Az ajándékcsomagok értékének nincsen alsó vagy felső határa. Bármit tehetsz bele, amivel úgy véled, örömöt okozol egy gyermeknek, egy családnak. Gondolj arra is, hogy fordított esetben mi az, amit Te örömmel elfogadnál…

– A jelentkező angyaloknak a családok elérhetőségével egyszerre megadjuk a gyermekek nemét, korát, hogy családra szabottan lehessen összeállítani a szeretetcsomagot.

– Tapasztalataink alapján javasoljuk, hogy a csomagot a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (1056 Budapest, Március 15. tér 8.) nevében add fel! (A postaköltség is a felajánlás része, sajnos, a NOE nem tudja vállalni ezt a költséget.) Ezt azért javasoljuk, mert előfordulhat, hogy a kilátástalan helyzetben lévő család levéllel keresi meg azt a címet, ahonnan egyszer már kapott segítséget. Az általad tanúsított jó szándékot, kedvességet nem szeretnénk azzal rossz emlékké tenni, hogy utána levelek áradata önt el. Ha szeretnéd személyesen átadni az ajándékot, természetesen arra is van mód!

Kérjük, szánj erre a nemes ügyre még öt percet, és küldd tovább az üzenetet barátaidnak, ismerőseidnek – hátha ők is csatlakoznak az angyalok csapatához! Tavaly közel 350 csomagot sikerült közvetítenünk. Legyen idén kétszer annyi a megajándékozottak száma!

Nagyon köszönjük!

ACSSZ Titkárság

forrás