Aktuális események

Rendkívüli IMA – alkalom a békéért

Az orosz-ukrán háború következtében fellépő súlyos helyzetre tekintettel rendkívüli online imaestet 🙏 szervezünk kedden, ⏰ március 8-án, este 7 órától.A békéért és különösen Magyarország békéjéért imádkozunk:🕊 Székely János püspök atyával, 🕊 Varga László püspök atyával, 🕊 Mohos Gábor püspök atyával, 🕊 Kemenes Gábor atyával, 🕊 Laczkó István atyával és 🕊 Mijo Baradával.A püspök atyák újra felajánlják majd az országot Jézus Szívének és a Szűzanya Szeplőtelen Szívének. 💕Mindenkit szeretettel várunk, és köszönjük, ha terjesztitek az eseményt, hogy minél többen könyörögjünk a békéért, ahogy a Szűzanya maga kéri. 😇

Elérhetőségek:Zoom: bit.ly/razoskerdesyoutube.com/EmmanuelKozossegHU

Itt találalható a Facebook esemény, kérlek, ezt is jelöld be és terjeszd: https://www.facebook.com/events/376087714023622/

Egy hozzászólás

 • Meldi

  Nagy örömünkre még több püspök atya csatlakozott az Ima Magyarország békéjéért esthez, terjesszétek, és gyertek!
  Az események súlyosságára való tekintettel rendkívüli online imaestet szerveztünk most keddre, MÁRCIUS 8-ra, este 7 órától.
  Magyarország békéjéért imádkozunk Majnek Antal, kárpátalja volt püspöke, Székely János, Varga László, Mohos Gábor, Felföldi László, Bíró László, Marton Zsolt püspök atyákkal, Kemenes Gábor, Laczkó István atyával és Mijo Baradával.
  A püspök atyákkal felajánló imát is imádkozunk, mellyel országunkat Jézus és Szűz Mária Szívének ajánljuk fel.
  Mindenkit szeretettel várunk, és köszönjük az esemény terjesztését, hogy minél többen könyörögjünk a békéért, ahogy a Szűzanya maga kéri.
  A plakátot csatoljuk.
  Elérhetőségek:
  Zoom: bit.ly/razoskerdes