Egyéb

Imádkozzunk együtt Magyarországért, a magyar nemzetért 

Az Őrtüzek Imádság Háza kiemelt imaszándéka a Magyarországért való ima, a jövő évi választás kapcsán azonban többször felmerült egy intenzívebb ima, tulajdonképpen imaharc indítása nemzetünkért.
Azt látjuk, hogy bár sokan sokféleképpen gondolkodunk a mai magyar helyzetről, egy valamiben azonban bizonyosan egyet értünk: a magyar népnek Istenre van szüksége. A békét, az áldást, az egységet, de még a gazdasági stabilitást is, nem politikai vagy gazdasági megoldások fogják elhozni, hanem a magyar nép megtérése Istenhez. Ehhez pedig imádkoznunk kell.
Isten nem a politikusok, világi és egyházi vezetők, hanem az Ő Egyháza (értve ezalatt minden egyházat és gyülekezetet, amely Krisztust tekinti fejének) által akarja valósítani akaratát, mely első sorban a megtérés, és nem emberi siker.

Hangsúlyozni szeretném, hogy nem politikai pártokért, célokért, a választások egy adott kimeneteléért, hanem a magyar nép megtéréséért imádkozunk. Isten tudja egyedül, hogy mi hozza el az áldást a magyaroknak. Mi csak a célt tudjuk (a magyarok megtérése), az oda vezető utat azonban egyedül Isten ismeri.

Ezért arra hívunk minden keresztényt, hogy 
imádkozzunk együtt Magyarországért, a magyar nemzetért 
12 héten keresztül,
2022. január 9-től április 3-ig, minden nap.

Ez annyit jelent, hogy aki csatlakozik, az minden nap imádkozik a magyar népért. Nincs megkötve az ima módja és hossza, ebben szabadságot adunk, bár készült egy imasegédlet azoknak, akiknek ez segítség.

Az imaharcot az Őrtüzek IH kezdeményezi, és rendszeres imaóráinkon is beleállunk a közbenjárásba.

A 12 hét 6 db kéthetes ciklusra lesz felosztva, mindig más területen imádkozva a magyarságért:
• A magyarországi Egyházért, a keresztényekért, a keresztények egységéért, az egyházi vezetőkért.
• A politikusokért, a világi vezetőkért.
• A tömegtájékoztatásért, közbeszédért, azért, hogy az emberek tiszteletben tartsák a másik véleményét, és egymást, szerető és elfogadó módon beszéljenek egymással.
• A családokért, mint legkisebb közösségekért, az emberi kapcsolatokért.
• A fiatalokért, akik Magyarország jövőjének alapjai, zálogai és örökösei.
• Magyarország megtéréséért, az ébredésért.

Minden témát egy hiteles keresztény vezető, vagy ismert keresztény testvérünk vezetné fel egy néhány mondatos buzdítással, az adott kéthetes ciklus témájában.
Az indító gondolatokat Varga László katolikus püspök vállalta, aki videóüzenetet küldött.
Ha szeretnétek az imához csatlakozni, ti, akik az Imádság Háza listáján vagytok, itt tudtok feliratkozni. (ha szeretnétek a témához biztosan megkapni a gondolatokat, azt is itt be lehet jelölni)

Kérlek, küldjétek tovább másoknak is, hogy minél többen imádkozzanak nemzetünkért!

Akik nincsenek a listán, itt tudják a csatlakozási szándékukat kifejezni, és ha akarják, az imatémákról is információt kérni.

Jó az Úr és hamarosan visszajön értünk! 🙂
A kérdés az, hogy talál-e hitet itt, Magyarországon…

Szeretettel,
Tibor, Anna és az Imádság Háza

Eredeti honlap

Imádkozzunk együtt Magyarországért, a magyar nemzetért  bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva