Aktuális események,  Gyermekeknek

Szupernagyi

A Katolikus Karitász tavaly év végén rajzpályázatot hirdetett 6 és 14 év közötti gyermekeknek, két korcsoportban, amelynek témája Szupernagyi. A pályarajzok azt kell, hogy érzékeltessék, milyen a gyerekek kapcsolata a nagyszüleikkel, mit jelentenek számukra a nagyszülők, milyennek képzelik el az ideális nagyszülőt?

A Karitászt Támogató Alapítvány 2012 az aktív időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás Európai Éve alkalmából rajzpályázatot hirdet. Témája: „Szupernagyi” avagy milyen a kapcsolatod a nagymamáddal, nagypapáddal? Mit jelentenek számodra a nagyszüleid? Milyennek képzeled el az „ideális” nagyszülőt?

A pályázók fekete-fehér vagy színes, bármilyen technikával (ceruza,filc, kréta, tempera, bármilyen festék) készült A/4-es méretű szabadkézi rajzot készíthetnek. Egy pályázó több pályaművel is pályázhat, de maximum 3 db/fő. A gyermekek két korcsoportban pályázhatnak, A: 6-tól 9 éves korig. B: 10-től 14 éves korig.

A pályaműveket a korcsoport megjelölésével lezárt borítékban jelige és pontos elérhetőség megadásával kérik postai úton a lakóhely szerint illetékes Egyházmegyei Karitász Központnak elküldeni. A mű hátoldalán kérik feltüntetni a gyermek olvasható nevét, születési évét, szülő e-mail címét.

A beküldés határideje: 2013. január 31.

A területi előminősítést követően a rajzokból korcsoportonként a három-három legjobb helyezést elért pályamű kerül országos zsűrizésre. A nyerteseket a Karitászt Támogató Alapítvány és az EMMI jóvoltából ajándékcsomaggal díjazzák. A nyerteseket elektronikus levélben tájékoztatják a díjátadás pontos idejéről és helyéről. A nem helyezett pályaművek beküldői között kisebb ajándékokat sorsolnak ki.

A pályázati anyag beküldése a pályázati feltételek automatikus elfogadását jelenti. A pályázó lemond a pályamunkával kapcsolatos jogairól. Az alkotásokat a kiírók nem adják vissza. A kiírók kizárólag a versennyel kapcsolatban használják fel a birtokukba került személyes adatokat, tájékoztatási célokra.

Az eredményeket a szervezők az interneten közzéteszik. A közönség 2013. február 20-tól a Facebookon is szavazhat a legjobb alkotásra!

További információ: Karitászt Támogató Alapítvány

Forrás: Katolikus Karitász/MKPK Sajtószolgálat/Magyar Kurír

Szupernagyi bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva