Aktuális események,  Kikapcsolódás,  Koncertek, Előadások

Eucharist – ÉLŐ koncert

“Immár több mint egy évtizede ismerem és szeretem a Gável fiúk dalait, ezért leszek ott a jubileumi Eucharist ÉLŐ koncerten. Gyere el Te is, ünnepeljünk együtt!”
dr. Beer Miklós váci megyéspüspök
az ÉLŐ koncert fővédnöke

NEKED szólnak a dalok! Gável András és Gellért 15 év zenei szolgálatért ad hálát az Eucharist együttes nagykoncertjével szeptember 28-án, pénteken 19 órától a legendás helyszínen. Több év után ismét életre keltik a Pecsa nagytermét, és Benne szívünket, lelkünket régóta szeretett, már hozzánk nőtt énekekkel, és vadonatúj, magával ragadó dalokkal. Egy igazán ÉLŐ koncertre készülj!

Nagy örömünkre vendég előadóként köszönthetjük majd Sillye Jenőt, és velünk ünnepel az est fővédnöke, dr. Beer Miklós váci megyéspüspök atya is.

TIÉD a dicsőség!

Interjú Sillye Jenővel

SOS Ingyenes jegyvételi lehetőség!

A szervező csapat nevében: Ernyei Áron és Tisch Dániel

Az együttes tagjai az érdeklődők számára – készület képpen a jubileumi koncertre – felkészítő dicsőítő szemináriumot tartanak. Kattints ide, ha érdekelnek a részletek!

Figyelem!

A férőhelyek száma korlátozott! Ha nem akarsz lemaradni e jeles eseményről, vedd meg mihamarabb belépődet a lenti lehetőségek egyikén. Ha családodat, barátaidat is elhívod, akkor legalább 10 teljes árú és/vagy diákjegy egyszerre történő megvásárlása esetén 15% csoportos kedvezményt kapsz! A legalább 10 főbe a teljes árú és diákjegyek egyszerre, vegyesen is beleszámítanak, de a többi jegytípus nem. A csoportos kedvezmény érvényesítéséhez a jegyeket egyszerre kell megvenni, de a koncertre belépés történhet külön-külön is.

Élj a lehetőséggel, spórolj a kedvezménnyel!

Jegyek vásárlásával az Egykereszt Projekt őszi ifjúság-evangelizációs találkozóját is támogatod!

Csatlakozz Te is! facebook.com/eucharistzenekar

Nézd meg videóinkat és íratkozz fel csatornánkra a YouTube-on!

Jegyvásárlás: elektronikusan a jegymester.hu weboldalán személyesen jegyirodában országszerte

Eucharist – ÉLŐ koncert bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva