Aktuális események

Autómentes Nap 2012

A kerületünkben, 2012. szeptember 22-én, megrendezett Autómentes Napon templomunk is aktívan részt vállalt a Rákosmenti Katolikus Plébániák standjánál. A Rákoscsaba Főplébániát képviselő fiatalok délután 3 és 5 óra között igyekeztek kicsiknek és nagyoknak, lányoknak és fiúknak szórakoztató programokkal szolgálni, és emellett bemutatni templomunk életét. Több plakát is igyekezett megeleveníteni közösségeink hétköznapi és tábori élményeit, valamint egy diavetítés is színesítette a bemutatót. A gyerekeknek alkalmuk volt kipróbálni célba dobó ügyességüket,  rajztudásukat, valamint aki akart, egy csodás csillámtetoválással térhetett haza. Bár azt sejtettük, hogy ez utóbbinak nagy sikere lesz, végül minden program nagy sikert aratott. Igazi csoda volt látni a gyerekek arcán, hogy az ajándékba járó apró cukorka mekkora örömet okozott nekik. A szervezés során szerintem még senki sem gondolta, hogy pár konzervdoboz és zokni, valamint színező segítségével ennyi vidám, boldog arcot láthatunk, mely  mindannyiunkban megerősítette, hogy jövőre is mindenképpen itt a helyünk!

Köszönjük a segítséget Katának, Zsófinak, Hannusnak, Dorcinak, Horinak, Donátnak és Daninak!

Sári

2 hozzászólás

  • Fekete Imelda

    Köszönöm a fiataloknak, hogy képviseltétek plébániánkat, s ezzel Egyházunkat. Köszönöm, hogy mertétek vállalni hiteteket, mertetek tanúságot tenni!!
    Köszönöm, hogy vidám pillanatokat szereztetek gyermekeknek! Meldi

  • Mezey Zoli

    Úgy látom, valami újra megmozdult. Ági mindíg ezt hiányolta, hogy nem megyünk “ki az életbe”. Ők még karácsonyi vásáron árultak csomagolópapírt, és a bevételből lettek ajándékok (??? Meldi, Kiss Zoli, Ági, Ti ezt jobban tudjátok). Most újra megjelentetek. Köszönet érte!!!
    MeZoli