Egyéb

Ez az a nap! 2023 – A Hit; Április 15. Veszprém Aréna

Fellépők: Michael W. Smith, Oláh Gergő, Új Forrás, Hanna Projekt.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat részeként kerül megrendezésre április 15-én a Veszprém Arénában az Ez az a nap! 2023. Az eseményen a világszerte ismert Michael W. Smith mellett színpadra lép Oláh Gergő, az Új Forrás és a Hanna Projekt.

Michael W. Smith a keresztény zenei és dicsőítő élet egyik legmeghatározóbb alakja. Sokmillió eladott albumán túl három Grammy-díjat és 45 Dove-díjat tudhat magáénak. Számos magyarul is jól ismert dal fűződik a nevéhez. Énekei által sokan kerültek közelebb Istenhez, és megtapasztalhatták az Ő szeretetét, kegyelmét és erejét. Szerzeményeit bátran nevezhetjük sorsfordító daloknak, amelyek mind az áttörés magjait ültetik el a szívünkbe, és megnyitják az utat Isten országa felé.

Oláh Gergő 2012-ben megkapta a Bravo Otto díjat, mint az év felfedezettje, és az X-Faktor első helyezettje volt a legtöbb közönség szavazattal. Ma már az ország egyik legjobb előadójaként tartják számon, rendszeresen hallhatjuk dalait a rádiókban és tévékben. 2016-ban Szikra-díjjal ismerték el zenei tevékenységét.

Az Új Forrás zenekar bibliai világnézetet magáénak valló együttes, zenei stílusuk az úgynevezett etno-gospel. Dalaikat a zenekar alapítója és vezetője, Pálhegyi Dávid szerzi. Isteni magasztalásaikhoz magyaros jellegű örömzenét hangszerelnek.

Hanna Projekt vezetője, Polereczki Hanna évek óta rendszeres fellépője az Ez az a nap!-oknak. Zenekarával együtt fő célja az, hogy az élet valódi értelme, Isten és az Ő szeretetének mindent elsöprő ereje az emberek szívében teret kapjon.

Szeretettel várunk minden régi Ez az a nap!-ra járót és új érdeklődőt április 15-én Veszprémben egy különleges élményre! 

Jegyek a Broadway jegyirodában kaphatók 3900 Ft és 5900 Ft-os áron.

A rendezvényre az ország bármely pontjáról kedvezményes, 2023 Ft-os jegy váltható a MÁV járataira! Részletek ide kattintva.

Facebook-esemény: https://fb.me/e/2hY3C8yOn

Jegyvásárlás: https://broadwayticket.jegy.hu/…/ez-az-a-nap…/942982

További részletek: https://ezazanap.hu/

Forrás: ezazanap.hu

Ez az a nap! 2023 – A Hit; Április 15. Veszprém Aréna bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva