Akik a cím alapján az angolszász Santa Claus-ra gondoltak, bizony tévednek. A cím a HOgyan HAsználjuk A HOnlapot témára utal. Mire is gondolok:

Ezt a honlapot olyannak képzeltük el, amelyet nemcsak egyszer érdemes megnézni:  folyamatosan frissül a tartalma, új bejegyzések jelennek meg hetente többször is, fotók, pályázatok, érdekes linkek fognak felkerülni, valamint itt meg lehet majd találni  a Plébániánk aktuális programjait is. De ami még fontosabb: bárki hozzászólhat bármely cikkhez, lehet véleményt mondani, válaszolni, és erre mindenkit buzdítanék. Lehet üzenetet küldeni nekünk az Elérhetőség oldalon  keresztül, vagy az üzenőfalon üzenni mindenkinek. Aki pedig kedvet érez cikket írni, vagy talál érdekes cikket, amit velünk is megosztana, ne legyen rest, vágjon bele és küldje el nekünk és mi megjelenítjük (persze minimális szűrés után…)!

Tehát a célunk: ez a honlap nem egyirányú, “csak a szerkesztők mondják a magukét” legyen, hanem szeretnénk megadni a lehetőséget Önöknek (Nektek) is, hogy írjanak/tok rá, véleményezzenek/tek !

További szorgalmas nézegetést, hozzászólást kívánok mindenkinek!

Mezey Zoli