Érdekes cikkek

Isten örökkévaló terve

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSbDdBVvlBLKpR6Mw0-1Uaz56Py1Ql5B_Xpdk2c81gYXU7drcNq0ydlHQAmikor a legidősebb lányom kétéves volt, elveszítettem őt az áruházban. Teljesen pánikba estem! Egyszerre semmi más nem számított, csak, hogy megtaláljam Jennát. A vásárlásról teljesen megfeledkeztem. A bevásárlólista jelentőségét veszítette.

 

Jenna nevét kiáltoztam. Nem érdekelt, mit gondolnak az emberek. Minden energiámmal azon voltam, hogy megtaláljam elveszett gyermekemet. Meg is lett: a kabátok mögött rejtőzött.Isten örökkévaló terve

Nincs olyan ár, amit egy szülő meg ne fizetne azért, hogy megmentse a gyermekét. Sem erőt, sem energiát nem kímél. Egy szülő bármit megtesz azért, hogy a gyermekét megtalálja. Csakúgy, mint Isten. Jól jegyezd meg a következőket. Isten legnagyszerűbb alkotása nem a csodálatos csillagok, nem is az ámulatos kanyonok. Az Ő örökkévaló terve az, hogy megkeresse a gyermekeit. A menny és a föld nem ismer nagyobb szenvedélyt, mint Isten irántad való szenvedélyét!

Max Lucado

kislány

Isten örökkévaló terve bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva