Egyéb

Hallgasd meg te is személyesen Nick Vujicic üzenetét!

Március 11. 19 óra // Budapest Aréna

Nagy szeretettel hívunk Nick Vujicic március 11-i budapesti előadására! Nick személyesen meséli el történetét és tesz bizonyságot hitéről, bemutatva, hogy a kitartás és a hit ereje segíthet elérni céljainkat, még akkor is, ha nehézségekkel kell szembenéznünk.

Dátum: 2023. március 11.
Időpont: 19 óra
Helyszín: Budapest Aréna
Jegyekhttps://ezazanap.hu/jegy
Facebook-esemény
Kedvezményes csoportos jegyek Nick ezen az estén az evangélium örömüzenetét is hirdetni fogja, ezért bátorítunk benneteket, hogy hívjatok el minél több barátot, ismerőst, családtagot az eseményre. Biztatjuk a gyülekezeteket, hogy mozduljunk meg együtt, hogy minél többen befogadhassák a szívükbe Isten szeretetét.A rendezvényre csoportos jegyek kaphatók az alábbi konstrukciókban: 5+1 ajándékjegy, 10+2 ajándékjegy, valamint 20+5 ajándékjegy. A csoportos kedvezmény a Broadway jegyiroda honlapján a jegyek kosárba rakása után a fizetési oldalon jelenik meg. Jegyek az Eventim hálózatán keresztül is vásárolhatók.
Jegyvásárlás
6 inspiráló idézet Nick Vujicic Istenbe vetett hitéről Nick Vujicic, a végtagok nélkül született motivációs előadó és evangélista sokakat inspirál a remény és a pozitivitás üzenetével. Mondanivalójának egyik legerősebb aspektusa az, ahogyan Isten feltétel nélküli szeretetének fontosságát hangsúlyozza az életében. Vujicic hite állandó erőforrás, remény és útmutatás számára – legyen az számunkra is!

Forrás: ezazanap.hu

Hallgasd meg te is személyesen Nick Vujicic üzenetét! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva