Egyéb

Plébánosi köszöntő

Korunk egyik leggyakrabban emlegetett vívmánya a számítógép, amely sokrétű fölhasználást biztosít a hírközlésben, a kommunikációban, az adattárolás és –közvetítés tekintetében. Minthogy az emberi tudás könyvtárakat megtöltő anyagát teszi hozzáférhetővé, egyre inkább háttérbe szorítja a nyomtatott hír- és adatközlést. Az egyház is, benne pedig a mi egyházközségünk is  fölhasználja ezt a sokoldalú lehetőséget az evangélium terjesztésében.

Az idei Karácsonyon Jézus születésének ünnepe mellett a honlapunk születését is ünnepelhetjük, amely a

rakoscsaba.plebania.hu

címen elérhető: érdekes cikkek, videók, egyházközségünk programjai, hírei, templomunk miserendje válik minden számítógép-felhasználónak könnyebben elérhetővé. Van üzenőfala,naptára, gmail címe (melyen a rendelkezők föliratkozhatnak), automatikus e-mail és sms értesítési és blogolási lehetőség.

Ajánljuk tehát a kedves számítógéppel rendelkező Hívek figyelmébe az új információ-közlési lehetőséget éppúgy, mint e-mail (villámposta) -címünket (rakoscsaba.foplebania@gmail.com).

 

Kegyelmekben gazdag, áldott, szent karácsonyt kíván mindenkinek

A főplébánia papsága és minden munkatársa.

3 hozzászólás

 • Dr. Sebestény Sándor

  T. Plébános Atya,
  Igen szeretném, ha a heti hírlevelet megkaphatnám rendszeresen, de más információt is.
  Laudetur Jesus Christus. Sebestény Sándor (T.: 256-8346.)

 • fimelda

  Kedves Sebestyén Sándor!!

  Minden héten a honlapon megjelentetjük a hírlapot. Minden fontos információt felteszünk: bejegyzésekben és a naptárban is figyelemmel követhető!!
  Ha ezenkívül személyesen szeretne e-mailt kapni, kérjük a honlap e-mail címére küldje el, és a heti híresztelőt el tudjuk így is juttatni.
  Köszönjük érdeklődését!!